Annonsbokningen i Halmstad

Äntligen kom vi iväg och träffade våra underbara medarbetareAnnonsbokningen i Halmstad! De hjälper oss med att sälja de små trevliga eftertextannonserna i slutet av tidningen. Det var redaktionskoordinatorn Johanna Svan och jag som åkte i väg från redaktionen i Malmö.

Annons

Vi skulle berätta lite om allt nytt vi fått veta om er, våra läsare och lite redaktionella nyheter, spännande mässor som är på gång (till exempel Nordiska trädgårdar i Älvsjö den 24-27 mars).

Den som mötte upp oss var försäljningschefen Annika Boberg, och när hon tagit oss på rundvandring runt företaget var vi minst sagt överraskade. Stället varväldigt mycket större än vi fattat och hade runt 70 säljare (oräknat Lokaldelen som har 500 säljare över hela landet).

Bästa enheten fick skicka sin försäljningschef till Antarktis (!) och Annikas enhet vann!

Vi blev inspirerade av deras ursnygga Wall of Fame (ungefär: Kändisarnas vägg)  där bästa säljarna varje år får kanonsnygga porträtt ihop med Zlatan och Nalle Puh och Marilyn Monroe (och andra som finns i Hall of Fame, en slags kändisarnas museum.)

Läcker Wall of Fame.

Självklart hittade vi ”vår” säljare Lena Johansson bland kändisarna.

Lena Johansson, supersäljare på Annonsbokningen.

Häftigt, tyckte Johanna och jag som genast ville ha en sådan snygg vägg med alla Allas-medarbetare.

Efter teveprogrammen om The Phone House och deras säljmetoder var det dessutom väldigt vilsamt att läsa dessa riktlinjer som inspirerar medarbetarna på Annonsbokningen:

Schysta ledord!

Så stort tack till vårt säljgäng, vi kommer gärna igen!

Annika, Lena och Camilla Fransson - tack för en jättespännande dag!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter