Äntligen – ett riktigt brev!

Nu har jag  ärvt, vunnit och på alla möjliga sätt kommit över flera hundratals miljoner via mejl och sms, ibland flera gånger om dagen. Men idag fick jag ett alldeles riktigt brev  i brevlådan, frankerat med ett frimärke värt 68 pence, där jag fick veta att jag nu ärvt 9,8 miljoner brittiska pund (värt 100 303 980:- svenska kronor i dagens värde). Oväntat påkostat och ovanligt rätt stavat.

Annons

Ovanligt påkostat så kallat Nigeria-brev, denna gång posttämplat i Storbritannien.

Varenda prick och ring sitter rätt på min för utlänningar så svårstavade adress och min påstådda avlägsna släkting Peter Håkansson, som skulle ha avlidit 2002, har också fått ett riktigt svenskklingande namn. Och att bedragarna så oväntat kostat på mig ett frimärke!
Jag känner mig nästan lite utvald…

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
  • Och trots att de har arbetat så hårt med att föröka få det att se äkta ut så lyckades de inte klippa in Mr. Peter Håkansson och datumet i samma storlek som övrig text… 😉

  • GunillaHå

    Hahaha… true, true. Men Västra Skrävlingevägen är inte att leka med för icke svenskspråkiga! Knappt ens för svenskspråkiga brukar det gå lätt att få den adressen korrekt.