Grattis! Grattis! Grattis!

Äntligen, som Gert Fylking skulle sagt. Allas får fler läsare. Ett ölguld till lillebror Johan Håkansson för Ljuva livets Ängöl. Och Nobels litteraturpris till en författare som är både läst, älskad (och för all del hatad), nämligen Mario Vargas Llosa.
Allt på en och samma dag!
Först grattis Mario!
Och idag blev det officiellt att Allas ökat sitt antal läsare med 23000 jämfört med samma tidpunkt förra året enligt Orvesto! Totalt är vi nu 361 000 Allas-läsare varje vecka – mäktigt i en tid när de flesta andra tidningar backar!
Grattis till
alla Allas trogna läsare och
alla nya och hela redaktionen förstås!

Annons

Du som gillar Allas är i gott sällskap...361000 varje vecka närmare bestämt!

Och bäst av allt är att även lillebror Johan fick guld samma dag (och egentligen inte alls ”Äntligen!” utan mer  Oj redan!”) . För Ängö kvartersbryggeri är ju så nystartat så det är imponerande att han lyckas ta medalj och dessutom guld första året han ställer upp i Stockholm beer and Whiskyfestival! Men det ligger många års avancerad hembryggning bakom, med många medaljer i hembryggar-SM så erfarenheten saknas inte.
Grattis Johan!

Guldölen heter Ljuva livets Ängöl och är en brittisk Ale.
Ljuva livets Ängöl, brittisk Ale, fatöl fick guldmedalj på Stockholms beerfestival!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter