Återbesök på Crystal Plaza

Kan inte riktigt släppa min lilla serie ”Utsikt från ett hotellrum”, för det är himla bra att kolla in hur det egentligen var på det där hotellrummet…. och nu har jag återvänt till Crystal Plaza, perfekt läge på Birger Jarlsgatan, ett stenkast från Stureplan.. Glömde att berätta om frukosten förra gången, men nu ska jag göra det.

Annons

Uppgraderad till dubbelrum nummer 707!

Jag hade även denna gång bokat ett enkelrum – då är Crystal Plaza oftast oslagbart billigast – men den här gången blev jag oväntat  uppgraderad till ett trevligt dubbelrum, nummer 707 på, just det sjunde våningen.

Utsikten var den vanliga.

Fint stort badrum!

Både dusch och badkar.

 

Fräscht badrum.

Till och med en liten kristallkrona kunde jag ligga och beundra i min säng.

Fin kristallkrona.

Hade jag fått någon av rummen som vette år andra hållet hade jag fått mycket fin utsikt över takåsarna i Stockholm.

Takåsarna i Stockholm.

Nåja jag skulle ju berätta om frukosten, som serveras i en kinarestaurang som sitterihop med hotellet. Det går att ana, eftersom de lite oväntat serverar nudlar till frukost, insmuget mellan köttbullar, priskorvar och äggröra. Mycket trevligt!

Dessutom ett bra urval av pålägg: sill, leverpastej, skinka, ost, kalkon och salami till exempel. Alla sorters mjölk och fil (inklusive laktosfritt), flingor och mysli och flera sorters bröd. dessutom  kan man grädda sina egna våfflor! Frukt förstår och två sorter juice.

Ibland är det svårt att förstå stjärnorna på ett hotell, Crystal Plaza kunde gott fått fyra stjärnor tycker jag!

 

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter