Att komma upp på surfbrädan

Komma upp på brädan eller inte? Armhävningar kan öka chanserna.

– Armhävningar? Usch. Det låter obehagligt. Jag börjar dagen med att citera en av Aller medias direktörer (Nils), som spontant sa så när en annan, mycket hurtig direktör (BG) började prata om just armhävningar.
Och armhävningar, det är vad vi borde börja jobba med i den här familjen, för nu är vi definitivbokade på surfcampen i Portugal, klicka här för att läsa mer om den.

Annons

Göran på La Point som arrangerar surfresorna  försöker tona ner de fysiska kraven.
– De flesta har ingen lust att träna inför en semestervecka, men om du nu tycker det är viktigt så kan jag rekommendera armhävningar…
Armhävningar… jag stelnade till och hörde Nils röst ”Armhävningar? Usch det låter obehagligt.”
Jag är stark i benen (kanske eftersom benen måste släpa runt på min tunga kropp hela tiden…?) men i förhållande till kroppen svag i armarna (kanske för att kroppen är tung…?) så just armhävningar är ungefär det tråkigaste jag vet. Jag går hellre två mil än gör tio armhävning. Situps är hemskt tråkigt också. Jag byter glatt tio situps mot fyra mils cykling.
Men nu  har vi fem månader på oss att komma i form. Jag börjar med armhävningar… i morgon. I dag tar jag en promenad!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter