Cykelvår!

Nu är det vår och cykelsäsongen är inledd!  Åtminstone för mig, för själv gav jag upp cyklandet när det blev snö, men nu är cykelbanorna fria från snö och is igen här i Malmö. Några av mina kollegor har faktiskt härdat ut genom snö, halka och minusgrader hela året! Heder åt dem!

Annons

Min cykel är den silvriga i mitten.

Så min cykel fick inte ens plats i cykelgaraget som vi på Allas delar med Hemmets veckotidning. Själv cyklar jag från och till jobbet varje dag när det är snöfritt, och dessutom fram och tillbaka över lunch. Eftersom det tar cirka 12-13 minuter i varje riktning blir det 45 minuters motion extra, inte fy skam, eftersom jag inte ens tänker på det som motion. (Utom just nu, alltså.) Jag gillar att cykla, i somras cyklade sonen William  och jag  från Malmö till Kalmar, läs mer om det genom att klicka här.

Vårt cykelgarage.

Det där med att cykla är verkligen vår grej här på Allas. Vi har två egna redaktionscyklar som vår bilburna eller promenerande personal kan låna på luncherna, läs mer om redaktionscyklarna genom att klicka här, och dessutom arrangerar vi tillsammans med Cykelfrämjandet Allas Cykel-Tur, som i år går söndagen den 29 maj, på självaste Mors dag. Klicka här för att läsa mer om förra årets Allas Cykel-Tur, där Eva Eriksson i Karlstad hade TUR och vann en Mustang!

Mer om årets upplaga av Allas Cykel-Tur kommer i tidningen och här på hemsidan inom några veckor.

 

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter