Domedagen är nära!

Domedagen är nära! Bara några centimeter ifrån mig. Den finns i min mobil! Jag skulle lägga in ett möte och då jag fick syn på den 23 december 2012. På den dagen är ”Domedagen” inlagd i min kalender och alla dagar som följer därefter är också domedagar…

Annons

Domedagen är nära.

En inte allt för vild gissning är att någon av tonårssönerna som skojat till det i bästa halloweenbus-stil… fast enligt Mayaindiandernas kalender var det väl den 21 december som skulle vara speciell och slutet på denna tidsåldern? Men om det är då domens dag börjar kan det säkert uppstå köer, så 23:e är kanske den dagen när jag är beräknad att komma fram?

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter