En Saeidstickad mössa

Den här fina mössan har Saeid stickat i finaste ull, så jag fryser inte om öronen, inte. Egentligen använder jag inte mössa, enligt vissa förståsigpåare gör inte vi som är födda på 60-talet det. Men den här kunde jag inte motstå!

Annons

Min fina mössa är stickad av Saeid.

Min mycket kära vän, Kristina, har en man som heter Saeid som stickar. Och stickar. Hela tiden! Han är snabb och skicklig även om han själv hävdar att alla förstorar upp hans stickskicklighet, bara för att han är man. Kristina gnäller bara lite över alla mössor och andra stickade artiklar som liksom svämmar över hela lägenheten.

Saeid har blivit en riktigt kändis på hemmaplan, som är Kalmar. Läs gärna det här mysiga reportage av Åsa Cederbom och Helen Edvall om Saeid och hans stickande här!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter