Fest bland runstenar

Vad händer om han samlar ihop 120 chefredaktörer från Sverige, Danmar, Norge och Finland i Visby?  Det blir fest!

Vår egen partydrottning Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning ondrade alla festligheter, här en underbar lammbuffé i Visby fornsal, där Wallmans duktiga sångare och dansare underhöll. Observera runstenarna! Äkta vara!

Vår egen partydrottning Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning ordnade alla festligheter, här en underbar lammbuffé i Visby fornsal, där Wallmans duktiga sångare och dansare underhöll. Observera runstenarna! Äkta vara!

Till bordet på festen ovan hade jag turen av att få sitta med den underbara Marti Barletta från Chicago, en av föreläsarna. Hon är specialist på manligt och kvinnligt och försöker få (män) att förstå att det faktiskt är kvinnorna som har greppet om pengarna i hushållet och att annonsörerna borde rikta in sig på kvinnor när de gör annonser.

Annons

Här har jag hittat en intervju med henne på Youtube:

Marti är en underbart varm och rolig kvinna, även privat kan jag avslöja. När dansarna från Wallmans salonger kom och sjöng och dansade for hon efter och filmade med sin mobilkamera. ABBA är hennes favoritgrupp och hon älskar Sverige och svensk musik. Smickrande! Hon och hennes dotter älskar Eurovision contest och brukar ordna en stor fest och titta på vem som vinner schlagerfestivalen i Europa varje år. Inte helt väntat, faktiskt.

I morgon kommer mer från den fantastiskt fina tillställningen i Visby. Då ska ni får följa med på fest i en ruin, träffa sommarprataren Micael Dahlén och en tvättäkta affärsinvecklingskonsulent….


Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter