Fynd för kurvorna…

För ”kurvig passform” står det. Inte ”passform för dig med bilringar”. Så ni förstår att jag är nöjd med mitt senaste fynd, ett par vanliga femficksjeans, utan konstiga ”dekorationer” i form av slitna hål, sönderblekta partier eller oljefläckar på låtsas. Bara 299:-! Och det bästa av allt, jag kom i samma storlek som vanligt, trots en frisläppt sen semester i augusti med lite för stort intag av allehanda godsaker. Jeans för kurviga, det gillar jag!

Annons

 

Vänligt tilltal på mina nya jeans!

Vänligt tilltal på mina nya jeans!

Sedan är jag också oerhört nöjd med mitt andra fynd, tio paket flingor för bara 200:-. För flingor går det åt i en familj med två synnerligen aktiva tonåringar  (en skejtare och en brottare) som aldrig lyckats trycka i sig nog med mat vid middagsdags, utan ofelbart måste fylla på lite till strax innan läggdags…

Linslusen Sara som är en morhuvad papegojan beundrar mattes fynd: Tio paket flingor för bara 200:-!

Linslusen Sara som är en senegalpapegojan, beundrar mattes fynd: Tio paket flingor för bara 200:-!

Vad är du beredd att betala för perfekta jeans till dig själv?

Loading ... Loading ...

Senaste kommentarer

 • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
 • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
 • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
 • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
 • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
 • Johanna

  Eller som facebookgruppen: ”Det heter inte bilringar – det heter volanger” 😉

 • Gunilla

  Jag gillar också denna: Det heter inte bilringar, det är kostcirklar!

 • Haha – ja, den var också bra!


Annonssamarbete med IQ