Annons

Ute i friska luften för första gången

140615 outside 2
Det var början på den varma sommaren och de sex små cockerspanielvalparna fick komma ut för första gången. Lilla glupska ”Vitgumpen” Minni (2:a från höger) tar som vanligt för sig.

När vi nu var utan hund passade vi på att hyra en semesterbostad på härliga Bohus-Malmön, där det just blivit ett återbud och där man inte får ha hunden med. Det var en underbar och solig vecka innan sommargästerna anlände till ön. När vi gick på vår dagliga kvällspromenad i den ljusa försommarnatten var det bara vi och måsarna som vaktade sina ungar som var ute. Det var lite läskigt och tankarna gick till Hitchocks skräckfilm Fåglarna. Det var högtidsstunder när det kom bilder och videoklipp från Ingrid på Tadingtons Kennel. Nu började det närma sig att jag skulle få träffa valparna! Första besöket brukar vara vid 5 veckors ålder, skrev Ingrid. Vi får se när Bonnie är villig att ge bort sina valpar. Snart, snart… 🙂

Annons
085
De små cockerspanielvalparna fick sina klor klippta för första gången. Det gillade de inte alls!
Annons
Valparna får snusa utomhusluft för första gången
En soldränkt vecka på härliga Bohus-Malmön!
iphone 252
Det söta lilla samhället där alla husen verkade stå tomma när vi var där veckan före midsommar. Kan en himmel bli blåare?
iphone 253
Huset vi hyrde hade tre våningar så det blev en hel del motion.
Valparna får snusa utomhusluft för första gången
Soluppgång över grannhustaken från sovrummet på 3:e våningen!
Annons
iphone 261
Ett besök i Smögen är ett måste när man har vägarna förbi!
iphone 262
Och en räkmacka hos Göstas Smögenbryggan! Mumsfilibaba!
iphone 299
Vi hann också med ett besök på Nordens Ark, som ligger i närheten av Bohus-Malmön. Den ståtliga amurtigern kommer jag aldrig att glömma. Vilket vackert djur!

 

Annons

 

 

 

 

Annons

 

Dela på:

Annons

Laddar