Intervjuad och fotad!

Idag har jag blivit intervjuad och fotad av Allas eminenta team Agata Garpenlind Cronqvist och Drago Prvulovic från Malmöbild.
Nu är det inte så att jag brukar beordra medarbetarna på Allas att göra porträtt på mig, men vi har ju en serie där vi presenterar ett knippe av våra medarbetare varje sommar. Agata har själv redan varit med, förra sommaren, reportaget om Drago kommer också i sommar, och mot slutet av sommaren kommer intevjun med mig!
Så jag ägnade morgonen åt att piffa, för är det något jag lärt mig genom åren med alla bildbylines så är det en rejäl ögonmakeup gör stor skillnad, man ser mycket nytrare ut med lite ögonskugga på bild!

Annons

Hålla in magen, smajla och tindra med ögonen! Visst är han bra, fotografen Drago! Foto: Drago Prvulovic

Intervjun då? Jo Agata kan konsten att locka fram små bekännelser, så intervjun handlar helt enkelt om  livet i stort och smått… I Allas nummmer 33 får ni se det färdiga resultatet!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter