Julhälsning från Katrineholm

Snart stänger julfönstertävlingen, och det är dags att rösta i morgon, men ännu ett fönster hinner vi med. Det är Aini Ahlström från Katrineholm som skickat in detta stämningsfulla julfönster, med lysande julkulor, elljusstake och volanggardiner. Extra varmt men väldigt sorgligt känns det nog att titta på gardinerna för Aini som berättar:
”Det som är viktigaste på mitt fönster är mina gardiner. Min mamma har sytt dem och hon gick bort i slutet av september iår. Så min jul är fylld av sorg och saknad.

Annons

Underbara julgardiner sydda av en saknad mamma.

Idag  stänger vi tävlingen men i morgon är du välkommen att vara med rösta fram de tre vinnande bidragen! En tidningsprenumeration på Allas lottas ut blad dem som röstar!

Senaste kommentarer

 • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
 • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
 • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
 • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
 • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
 • Hej! Jag ringde till er på Allas tidigare idag och frågade när man senast idag skulle skicka in sitt bidrag till tävlingen. Hon som jag pratade med sa att gick ända fram till midnatt. Så därför väntade jag med att skicka in mitt bidrag tills nu ikväll eftersom jag ville få ett finare foto med mörkret utanför fönstret.
  Har nu skickat in mitt bidrag. Jag hoppas att det kommer med i tävlingen! Det skulle göra mig jätteglad! 🙂
  Vänlig hälsning,
  Elin Gustavsson

 • GunillaHå

  Hej Elin, jo det gick jättefint, tack för ditt fina bidrag! Det är med! Klockan nio öppnar vi för omröstning!

 • Åh vad bra! 🙂