Julhälsning från Östersund

En vacker vit julros, ljuslykta i klarglöas och en glittrande julren omramas av glitter och ljusslinga med blommor.

En julhälsning från ett härbrä i Östersund kommer här från Malin Olsson, som skickat oss sitt stämningsfulla julfönster och är nu med och tävlar om finaste julfönstret.
Blicken dras till den vackra, vita julrosen, som har sällskap av en yster julren eller är det kanske en hjort?. Den ser nästan ut att ha smitit från Allas omslag, ni har väl sett julhjorten som skuttar i vår logga nu under hela julen? AD:n Boel och jag brukar kalla den ”julälgen”…  Här finns också en fin glaskula som fungerar som en ljuslykta och alltihop omramas av en söt ljusslinga med blommor och en rejäl glittergirlang.

Annons

Har du också lyckats bra med ditt julfönster? Ta en bild och var med och tävla! Du kan vinna en vacker duk från Kosta Linnewäfveri, förutom äran.  Klicka här! Den 14 december stänger vi tävlingen och dagen efter är du välkommen att vara med rösta fram de tre vinnande bidragen!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter