Kotte har vaknat!

Kotte har vaknat! Ni minns väl ursöta lille Kotte, igelkotten som bor hemma hos Håkan Otterberg och hans familj? Håkan jobbar på Fiskejournalen, men har även öga för små söta taggiga varelser.

Kotte vaknade i helgen och tittade genast till sitt fina sommarhus på altanen.

 Det var så klart den ljuvliga värmen under helgen som väckte Kotte ur hans vinterdvala.

Annons

Ett fjolårslöv kan vara intressant.

Kotte har fått nya vita fläckar på taggarna, men Håkan tror att det bara är något tillfälligt och att det inte handlar om de grå tinningarnas charm eller så, utan bara lite vinterskavanker.
– Han ser helt klart lite vissen ut efter vintern, men han hittar sin mat i det lilla huset och går in och tar en tupplur i det större halmade huset, berättar Håkan.

Andra profilen.

 Visst blir man lite avundsjuk? Vi har för all del en skogsmus under fåglarnas voljär i trädgården och igelkottar som spankulerar förbi, men inte en enda som bor i ett eget hus på altanen… Läs mer om Kotte här! Och jämför och se så stor han har blivit!

Full fart framåt!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter