Läsarna tycker gärna till

När man är chefredaktör är det viktigt att lyssna på sina läsare. Utan läsare skulle Allas inte finnas, eller hur?
Vi har ju ”Tyck till”-spalten som min bloggranne Gunilla Hedenby har hand om. En del hör av sig direkt till mig. Men många hör också av sig till vår eminenta läsarservicekvinna:  Louise Arnshed. Du som någon gång ringt Louise vet att hon är väldigt trevlig och bra på att lyssna och hon är också bra på att låta mig få veta vad ni tycker. Någon gång i veckan brukar hon samla ihop olika tankar som ni läsare framfört och berätta dem för mig.

Annons

Louise - världsbäst på att lyssna på läsare!

Men alla läsare tycker inte likadant, det finns många olika önskemål!
Den här veckan fick jag till exempel först veta av en kvinna som hörde av sig direkt till mig att hon gillar vårt mode jättemycket . Men Louise fick in en annan åsikt från en annan läsare, som tyckte att vi hade  konstiga frisyrer och kläder numera, och ingenting som hon gillade.
Korsorden är ett annat ämne där vi ofta får in motsatta åsikter. Denna vecka har vi en kvinna som tycker vi har för många korsord som dessutom är för svåra, men det händer också tämligen ofta att andra tycker vi borde ha fler och svårare korord…
hur gör man då, när alla tycker olika?
Självklart kan inte alla gilla allt vi gör, men för att vi ska ha en chans att förstå er lite bättre gör vi också stora läsvärdesundersökningar två gånger om året, där vi frågar en större panel av läsare som är  vana Allas-läsare, om vad de egentligen tycker. Och det är många frågor vi ställer, som faktiskt tar någon timme att besvara.
Ändå är varje enstaka samtal, varje brev och varenda mejl jätteviktigt för oss! Vi vill ju vara en levande tidning, med en fin kontakt med våra läsare och då är det inget som slår en personlig kontakt, där vi kan följa upp och ställa följdfrågor.
Så mejla gärna mig vad du tycker om i Allas [email protected] och vad du tycker kan bli bättre, eller lämna en kommentar här nedan!

Senaste kommentarer

 • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
 • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
 • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
 • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
 • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
 • Birgitta Lander

  Hej!
  Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna! Titta på ”handtagen” så kan du se att dom skiljer sig lite åt.Där är det lättast att dela och få upp påsen smidigt!
  Mvh Birgitta