Lite mer semesterkänsla!

Vi ville ha lite mer semesterkänsla i helgen, men det fick inte kosta så mycket. Vi hittade sannerligen vad vi sökte! Holliday Feriehytter i Almaröd, Skivarp, Skåne , för bara 200:-/per person och natt! Vi fick mycket semester för pengarna och behövde inte åka så långt, bara lite drygt  fyra mil. De små stugorna är helt nybyggda och väldigt fräscha och fint inredda.

Annons

Vi fick inga bra bilder inomhus, denna är lånad från hemsidan, klicka på länken ovanför för att se fler bilder!

Toalett och dusch finns i en särskild byggnad, men varje stuga har sin egen dusch och toalett. Ett enkelt kök med gasplattor och mikrovågsung kan man också låna, liksom utegrill.

Frukost utanför vår lilla stuga.

Det är Jörn och Marianne Kramer från Danmark, som i år byggt den lilla semesterbyn med tre stugor.

Den "lilla" valpen Simba är stor som ett föl... och snäll som ett lamm. Men han får vara på familjen Kramers gård om någon är hundrädd.

– Jag hade inget att göra när jag sålt mitt företag. Jag blev trött på att gå och rulla tummarna. Så vi bestämde oss för att bygga detta, förklarar Jörn, som tidigare sålde spel och leksaker till dagis och fritids.

Jag och ägaren Jörn Kramer.

Och det märks att paret gillar lek och spel.  Det som imponerade allra mest var nog just ”lekparken” för vuxna, ungdomar och barn.

Andrew går loss på airhockeyspelet.

Vi började med att kasta oss över airhockeyn, precis en sådan maskin som brukar kosta 20:- för fem minuter. Nu ingick det i priset!

Andrew utmanar Jörn på dart.

Precis som bordtennisbordet, biljarden, den elektroniska darttavlan, Wii-spelet  och säkert 15 andra spel.

Marianne Kramer, demonstrerar ett spel som Jörn tidigare sålt. Och vinner!

Hur roligt som helst! Nivån var som på ett stort  hotell med många stjärnor.

Se sådan stil han har!

Dessutom kunde man erbjuda bad i jacuzzin. Det kostade 100:- för en halvtimme, men då var det ett riktigt fint bad, med ordentlig massage och inte bara lite småbubbel, dessutom under bar himmel. Fantastisk känsla att ligga i mörkret och bubbla och titta på stjärnorna!

Jodå titta noga så ser du hur jag sitter och myser i poolen.

Almaröd var inte helt lätt att hitta, men egentligen är det enkelt väldigt enkelt. Följ väg 101, leta efter flaggorna med Holliday, på vänster sida om du kommer från Malmö.

I väntan på skånsk äggakaka, Skivarps gästis.

Kommer du in i  Skivarp har du kört för långt…

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter

Annonssamarbete med IQ