Mbt-skor på bröllop?

Kan man ha MBT-skor på bröllop? Ni vet sådana där skor med rund sula, som gör  att man balanserar sig fram? Ja! Det skulle jag vilja påstå nu när mina nyaste sandaler kommit, i grevens tid innan vi åker till Šiauliai i Litauen, där Andrews engelska vän Jonathan ska gifta sig med Edita från Litauen.  Visst är de fina? Skorna alltså? (Bilder på brudparet får jag återkomma med efter helgen…)

Annons

Beiga eller svarta MBT-sandaler på bröllopet? vet inte ännu, för jag har inte bestämt mig för klänning...

Ska bli spännande att åka till Litauen, vi anländer via Riga, i Lettland som är den närmaste flygplatsen och åker sedan buss till Šiauliai , som är Litauens fjärde största stad. Känt för Korsens kulle. Fåglarna tas om hand av tonårspojkarna!

Mer om varför jag alltid bär MBT-skor när jag kan hittar du här.

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter