Mer prao!

Har du sett Louise på sidan 41 i veckans  Allas (nr 48)? För er som inte fått tidningen eller hunnit köpa den ännu kommer bilden här:

Annons

Louise som normalt jobbar på kundservice fick bli fotomodell. Foto: Charlotte Strömwall

Det härliga julinredningsjobbet fotades samma vecka som Louise Arnshed pryade hos vår inredningsredaktör Birgitta Nilsson. Vilken tur, för då kunde Louise agera fotomodell också! Och det gick ju hur bra som helst som ni kan se på bilden.

– Det var superkul att prya hos Birgitta, berättar Louise, jag har alltid velat jobba med heminredning, men inte ens tänkt på att detta är ett jobb som finns innan jag började på Allas. Jag har mest tänkt på designer och inredare innan, men inredningsredaktör är ett jättespännande yrke!

Så vi får se hur länge vi får behålla Louise som kundserviceansvarig på Allas… det kan tänkas att hon i framtiden dyker upp på  i andra sammanhang på Allas!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter