Mimmi är djurexpert

Det här är Mimmi. Men inte vilken Mimmi som helst – hon är husdjursexpert. Hon har en egen firma, Walkie Doggie,  där hon erbjuder passning av husdjur när du är på semester, bortrest, kanske sjuk eller inte hinner hem på lunchen.  Hon passar djuren – främst hundar – i sin egen hemmiljö. Men hon klarar de flesta djur, till exempel papegojor! En, två eller tre gånger om dagen kan dina små favoriter få besök av Mimmi om du bor i Malmö.

Annons

Mimmi Xintara, husdjursexpert. Sara och Madiba var blyga och ville inte vara med på bild…

Så gissa vem som ska passa våra papegojor Sara (senegal) och Madiba (brunhuvad)  de dagar vi är bortresta i sommar? Just det Mimmi Xintara, som är grundutbildad på gymnasieprogrammet Naturbruk med inriktning djurvård.
Trots sina unga år, 21 år,  har Mimmi hunnit praktisera på följande platser: Limhamns Hunddagis , Kullatorps Arabstuteri i Skurup, Djursjukhuset i Malmö,  Attica Zoological Park i Aten, Greklands största djurpark, Reptilcenter/Terrarium i Malmö, Marias Hundtrim i Malmö, Almviks Djurfritidsgård/4H i Malmö och Trädgårdspaletten AB i Malmö (som har sköldpaddor och fåglar).

Hon har erfarenhet av hundar, katter, hästar, hönor, getter, får och grisar, gnagare, halvapor, vallabys, papegojor och andra exotiska fåglar, reptiler, insekter och spindlar… Imponerande!

Det känns tryggt!

Sara och Madiba kommer att få väldigt bra passning!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter

Annonssamarbete med IQ