Mitt senaste auktionsfynd

Vad jag är nöjd med mitt senaste auktionsfynd! I går kom vårt nya matbord från Danmark av ”ahorn” vilket betyder lönn om jag förstått saken rätt. Det var lite större än vårt gamla bord så Andrew ser lite ensam ut i sin pokertröja, som om han väntade på alla sina pokerkompisar

Annons

En ensam pokerspelare vid ett mycket stort matbord.

Men fint är det, ett fynd från Lauritz.com, en favoritsajt där man kan ropa in fina grejer. Men glöm inte att räkna om valutan, handlar du som jag från Danmark betalar du i danska kronor, dessutom tillkommer klubbslagsavift och dessutom en avgift på någon procent om du betalar med kreditkort! Och frakt om du inte kan hämta själv, som för stora grejer brukar gå lös på runt 1250:- från danmark eller Tyskland.
Men mitt bord blev ändå ett fynd, cirka 5000:- svenska kronor. Och då är bordet som kommer från möbelsnickaren Lauritsen sprillans nytt och värderat till 18000:-.

Det var förresten nästan ett under att bordet alls kunde levereras. Jag har telefonfobi  på hemmafronten och svarar bara när jag kan räkna ut vem som ringer. Jag hade sett att det var NÅGON FRÅN UTLANDET som velat nå mig i ett par dagar, men vägrade att svara. Extra läskigt med utlandssamtal!  Men igår var Andrew var hemma så fick han för sig att det kanske var hans bror som ringde från England, så han tog samtalet (han lider annars av samma slags telefonfobi) och mannen kunde komma och leverera.

Inte bara det, han hjälpte mig att montera ner mitt gamla matbord, jag slet i skruvarna med helt fel verktyg och chaufförens händiga ingripande sparade säkert en timmes jobb för mig.

Klart han fick dricks!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter