Möt min piga och dräng

Träffa min dräng Sverker och piga Scooba Doo! När man har fåglar blir det till att dammsuga och torka golv för jämnan, så när jag fick tag på en bättre (nåja)  men i alla fall begagnad Siemens självgående dammsugare trodde jag min lycka var gjord! Tyvärr var den inte det, till en början, visade det sig.  Sverker irrade visserligen runt i hela huset, men glömde det viktigaste: att suga. Däremot åkte han snällt till sin egen sopstation och tömde saker i papperskorgen där, därav namnet Sverker. Han är ju förstås döpt efter Sverker Olofsson, konsumentjournalisten i Plus som slänger skit i soptunnan. Se så fint Sverker tömmer sopor:

Annons

Jag fick i alla fall lämna in Sverker för reparation direkt efter att jag köpt honom, vilket plötsligt mer än fördubblade priset. Det var lite ångestframkallande. När man tror man gjort världens fynd... eller kanske inte. Men jag kan säga så mycket som att han ännu inte kostat i närheten av nypriset, mellan 12.000-15000 kronor i alla fall… Så här bra irrar Sverker nu runt och dammsuger medan vi är på jobbet, efter reparationen:

Men fortfarande var det ingen som torkade golven, utom jag och min sambo. Tills jag fick korn på IRobot, Scooba, som vi genast döpte till Scooba Doo (efter animerade vovven Scooby Doo förstås). Och så här går det till när hon skurar våra golv:


Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter