Papegojornas bad helt igen

Det hände en förskräcklig olycka för några veckor sedan. Jag råkade dra ner papegojornas fina badskål i golvet – en finfin skål gjord av Vicke Lindstrand, med ingraverade fjädrar å allt. Ett fynd jag gjort på Tradera, kolla här om du vill se gojorna bada i den.

Annons

Jag blev förtvivlad och sedan bestört, när jag insåg att mitt Tradera-fynd värderades till 2500:-, jag som bara betalt några hundralappar. Men i går var det dags igen! En exakt likadan skål på Tradera! Jag använde min list och bjöd över alla andra i sista sekunden, så de inte hade en chans att reagera med nya bud och skålen blev min, för bara 755:-.
Här poserar senegalpapegojan Sara ytterst motvilligt vid sin skål, fast hon glatt badat i den tidigare hela dagen.

Sara med sin nya, likadana, badskål, med fjädergravyr av Vicke Lindstrand.

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter