Plötsligt utanför ett festivaltält

Tidningarna var slut och det var trögare att sälja prenumerationer, konstigt nog… Så det blev tid att kolla lite på vad som hände utanför Allas festivaltält. Plötsligt dök det upp en banankvinna, som delade ut gratis bananer.

Annons

Banankvinnan kom från malmö Fairtrade.

En av våra kunder, som var förståndig nog att köpa en prenumeration, när priset var lågt och man fick en fin kasse på köpet, hade med sig en väldigt söt liten hund. Plötsligt dök ytterligare en hund upp… lika liten och söt!

Till slut blev de riktigt intrasslade i varandra.


Liten och söt hund hälsar på ännu mindre och lika söt hund...

Jag fick göra en betydligt mindre utryckning efter tidningar idag. I går hämtade jag de sista 80 vi hade på redaktionen och släpade dem några kilometer till tältet – tungt. I dag fick jag hoppa iväg till närmaste tobakshandel och köpa deras sista två, eftersom plötsligt var våra våra två sista blädderex stulna! Inte lätt att sälja prenumerationer om man inte kan visa vad det är för tidning man säljer… Affärsbiträdet blev mäkta förvånad när jag stegade in i Allas-tröja med Allas-namnskylt och ville köpa två tidningar – exakt likadana.
– Ska du köpa Allas, som jobbar för Allas, undrade hon?

Nyköpt Allas! Foto: karl-Erik Andersson


Hon trodde nog vi försökte köpa oss till en hög upplaga…

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter