Punka igen och igen och igen…

Hur många punkteringar kan man få på en och samma gång? Jag är nu uppe i tre,två cyklar.
Igår lämnade jag in min ordinare cykel för lagning, köpte nytt lås och säkerhetslina till min ärvda cykel, en underbar racerhoj från 70-talet som min svärfar brukade köra från Hultsfred till Kalmar på, när han hälsade på!  Nyligen renoverad för 1100:- för att jag ska kunna ha den som reserv.
Steg upp i ottan för att hinna till spinningen som börjar 6.45, hann 500 meter på racerhojen, pyyyyyyyssssssss – punka BÅDE fram och bak! Och då körde jag inte ens samma väg som i går, så det kan knappast bara någon som hällt ut spikar…
Men jag gav mig inte, kutade hem, bytte till bil och satt på spinningcykeln cirka 6.54, bara nio minuter försenad…
Hoppas ordinarie cykeln är färdig idag. Men Gerts Skölds Cykel och TV där jag lämnat in cykel nummer ett, ingav förtroende, rekommenderad av Johanna på bloggen intill. Och så kan man passa på att köpa ny TV när man ändå är där…?

Annons

Platt-teve eller cykel? Hjälm eller radio? Hos Gert hittar du vad du behöver...

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter

Annonssamarbete med IQ