Snart 79 år gamla skor…

Är de inte söta, min pappas första skor, små broderade tygskor med knapp? De hänger på hans sängstolpe och eftersom vi får låna hans säng när vi hälsar på tittar jag alltid på dem när jag hälsar på. Farmor var bra på att spara små söta saker… i februari fyller han 79 år, så så länge har de hängt med! Han föddes på Råddegatan i Kalmar och det konstiga är att till exekt det huset har min systerdotter flyttat för ett par veckor sedan och blivit sambo! Världen är allt bra liten…

Annons

Visst är de söta?

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter