Solsemester?

I dag, i grevens tid, anlände mina nya träningskläder med halvlånga ärmar. Ajabaja, inte inte bränna mig när jag och sonen William vandrar på Fuerteventura nästa vecka! Jag är ju opererad för malignt melanom och är mycket försiktig med solen (bättre sent än aldrig… försiktig var jag sannerligen inte som yngre, därav diagnosen .)

Solskydd för axlar och armar när man vandrar är bra!

Å andra sidan… Idag är det strålande sol och 25 grader varmt där… Precis lagom tills vi kommer ner på måndag ska det (enligt vädret i min mobil) bli molnigt och sedemera regn… kanske en Herrens försyn, med tanke på våra vinterbleka skinn?

Annons
På måndag går solen i moln, lagom till vi anländer…

Och säga vad man vill. Moln och regn i 20 grader är ändå trevligare än moln och regn i  5 grader…
Ha det gott, jag är åter vecka 4!

Senaste kommentarer

 • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
 • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
 • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
 • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
 • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
 • Pijaeklund

  1991 var Pijan å dåvarande pojkvän Göte på Fuerteventura i två v. Det var tredje säsongen Ving körde till Jandia. Fanns inta å köpa å inta att göra. Vi låg på stranden och käkade stora påsar med Bounty till lunch. 😀 Idag är det annorlunda. Haha.
  Buen Viaje querida!

 • Anonym

  Haha Pija, jo det fanns mycket att handla och hur mycket som helst att göra nu 11 år senare… klättra i berg, vandra, snorkla, cykla, simma, spinna osv..osv… återkommer de närmaste dagarna med rapporter!