Spöken på Grand Hotell i Helsingborg?

Det var inte Boel jag hörde i natt så måste det varit… ett spöke?!

Grand hotell i Helsingborg måste vara det hotell i världen som jag återkommit flest gånger till. Alltid i jobbet, och inte så konstigt eftersom vårt huvudkontor ligger i Helsingborg. Ibland är det smidigast att övernatta. Den här gången var det höstkonferens, som jag av konkurrensskäl inte kan berätta så mycket om, annat än att det var pirrande inspirerande!
Åter till utsikten från hotellet, rum 367 denna gång.

Annons

Är inte utsikten rätt bedårande från rum 367?

 

Så jag känner mig väldigt trygg här, även om jag kunde jag inte somna i går. Jag hörde att även min granne Boel, AD och layoutchef på Allas hade svårt att komma till ro, trodde jag. Men vid frukosten bedyrade Boel  att hon sovit hela natten… så vem var det så jag hörde bakom väggen….?
Spöket som faktiskt lär finnas på hotellet ska husera på våning feminte på våning tre… kan det tillfälligt ha flyttat ned?

Ser det inte liiiite spöklikt ut? Vad är det för... dimma under kristallkronan?

 

Klicka här så hittar du fler utsikter från hotellrum jag bott på!

 

 

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter

Annonssamarbete med IQ