Stelheten infinner sig

Idag är jag stel som en pinne. Jag vet inte om det har med att göra att jag cykelvurpade i går, eller att jag var ute och sprang, det kan förstås vara kombinationen också. Särskilt stel är nacken, men vem har hört talar om whiplash-skador vid cykelolyckor?
Nåja, det får det vara värt.

Annons

Vårt förlag Aller Media totalt stegat upp inte mindre än 1541983 steg redan och då har min bloggranne Gunilla inte hunnit med att registrera sina steg (hon är också en Mördarsnigel). Tur att den flegmatiska katten Frasse inte ska vara med och gå, det hade nog inte blivit så många steg att rapportera…

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter