Tomten bor i Bangkok!

Två paket Nilla-kex, fisknacks i spagettiform, algchips, mintchokladgodis, rostade kärnor av olika slag, rostade, saltade och  mandlar blandade med små torkade hela ansjovisar och salta pinnar med smak av pizza! Jag trodde inte mina ögon när jag öppnade paket jag just hämtat ut på posten…

Annons

Kolla vilket fantastiskt julpaket den thailändska jultomten skickade! Spana gärna in de eldiga herrarna som slåss på mintchokladpåsen "Dynamite"

Det brukar ju sägas att jultomten bor på Nordpolen, men denna jultomten bor i Thailand. I går kom det här jättepaketet till mig, i god tid före julafton. Nillakexen har vi njutit av förr,  läs om det här. (Ser ni förresten att kexpaketet fått en delvis ny look? Den förra designen var väl ändå lite finare…och mer retro? Nåja, bara de smakar som senast!)
Tomten i Bangkok heter Jan Källman (klicka här och läs mer om allt han upplever i ”The Hellhole” som han kallar staden).
Av alla delikatesser i lådan är jag ändå mest nyfiken på den torkade papayafrukten med smak av salt och laktris! Kan det bli bättre, undrar frukt– och saltlakritsälskaren Håkansson i sin hörna? Skulle vara om det var lite chili i också…

Även papegojan Sara vill smaka lakritspapayan, men den är min, bara min!

Mer om lakrits hittar du om du klickar här.

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter