Träning på Kanarieöarna

Det ser ut att vara lite backigt....

Nu har jag beställt en resa till Fuerteventura, en av Kanarieöarna. Vi ska dit och träna, min son William, 14 år och jag. Jag hade gott  kunnat tänka mig att ligga och slöa under ett solparasoll, men nu har vi bokat in oss för en aktiv semester. Hotellet vi valt kan erbjuda förutom OS-bassäng också aerobics, yoga, pilates, dykning, windsurning, snorkling, cykling och till och med spinning, min favoritträningsform.

Annons

Fast William och jag har tänkt att satsa mest på att vandra.
Hmm, det ser minst sagt backigt ut, det är nog bäst att smygträna lite innan vi far. Kanske ska göra som min bloggranne Johanna, träna med Paolo Roberto och gå som Zebulon Machaham? Klicka här för att läsa om Johannas äventyr!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter