Tuffa tyska änder

Tuffa tyska änder

Dödsföraktande tyska änder går på kanten av ett vattenfall och betar sjögräs...

Hur tuffa är tyska änder? Svar: Mycket! Semestern tillbringade vi bland annat i Tyskland och flera av dagarna i Bremen, som har fantastiska sevärdheter, bland annat ett magnifikt rådhus från 1400-talet, med en jämngammal stor staty av Roland som är klassad som ett världsarv, klicka här för att titta på världsarv nr 1087, och förstås skulpturen av ”Stadsmusikanterna i Bremen”, ni vet åsnan, hunden katten och tuppen som står ovanpå varandra, klicka här för att se djuren.

Annons

Ändå minns jag de betande änderna bäst… helt dödsföraktande gick de omkring på kanten av ett litet vattenfall och betade sjögräs.

Idag är dock första dagen på jobbet efter semestern! Det känns finemang, särskilt som tempot ännu är ganska långsamt, många är fortfarande är på semester och telefonerna ringer inte så mycket. Många av våra pigga och duktiga sommarvikarier är dessutom kvar och höjer stämningen.

 

William och Andrew i Bremen
En annan vy av Bremen, som kanske fler känner igen? På bilden yngste sonen William och sambon Andrew.

Hur känns det att börja jobba efter semestern?

Loading ... Loading ...

 

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter

Annonssamarbete med IQ