Välkomna på smygpremiär!

Allas har blivit med hemsida och du, kära surfare, har hamnat här innan vi riktigt startat officiellt och är härmed inbjuden till vår smygpremiär! Välkommen!

Här firar hela Allas redaktion att vi ökat upplagan

Här firar hela Allas redaktion att vi ökat upplagan

Allas har ju tidigare funnits på nätet. Vår biträdande reportagechef Charlotte Silfverberg har bloggat om allt mellan himmel och jord på sin blogg ”charlotte.nu”. Kanske hamnade du rentav här när du gick in på hennes blogg? Från och med nu får hon sällskap i bloggosfären!
Jag, som heter Gunilla Håkansson är chefredaktör och kommer att blogga under namnet Håkanssons hörna. Det kommer handla mycket om vad vi gör här på Allas, om mig och min familj och mina papegojor.
Gabriel Forss, den välbekanta körledaren, börjar också blogga för oss inom kort, om allt spännande som händer på och bakom scenen. Vår redaktionskoordinator Johanna Svan ska blogga om sport. Fler bloggare ansluter så småningom. Håll utkik!

Annons

Dessutom finns här massor om mat, mode, skönhet, resor, tävlingar och mycket, mycket annat.

Jag föreslår att du helt enkelt surfar runt och kikar runt här hos oss! Känn dig som hemma! Hoppas du hittar massor du vill läsa!

Och välkommen åter.
Ofta!
Här kommer det hända massor framöver!Senaste kommentarer

 • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
 • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
 • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
 • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
 • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter
 • CC

  Trevligt att få mingla runt på smygpremiären, ska hälla upp lite bubbelvatten och skåla för en fin hemsida!

 • Gunilla

  CC, visst är det trevligt, vi får fira länge!

 • Margaretha Rask

  Hej Gunilla.
  Vad trevligt med din hörna.Jag är trogen Er tidning. Mycket bra. Har skickat in en del barnhistorier och kattbilder, som har kommit in i Er tidning. Tycker det är jättekul att ”vanliga läsare” kan få vara med i tidningen. Ha en trevlig midsommar önskar Margaretha Rask, Mantorp.

 • Gunilla

  Trevlig midsommar du också Margaretha och tack för dina bidrag till tidningen! Här på hemsidan kan du vara med ofta! Vi behöver din och andra läsares hjälp att göra allas.se riktigt bra!

 • Margaretha Rask

  Kul berättelse om kaninen, jag själv har höns,katter och en hund som inte förorenar hos min granne. Hade också förra sommaren en igelkott som jag kunde filma när den drack mjölk. Kul minne. Med vänliga hälsningar Margaretha Rask,Mantorp.

 • Gunilla

  Tack Margaretha, jo jag blev lite förvånad över upprördheten från grannen… Hoppas jag snart ser ”vår” igelkott igen, de går ju tydligen flera kilometer per natt, så det är nog inte bara min kotte. Apropå katter så hade vi en bok som hette Sju middagrs-katten” när barnen var små, det handlade om en katt som åt middag på sju ställen och alla
  som bjöd på middag trodde det var deras och bara deras katt…