Vi älskar våra trogna prenumeranter

Äntligen var det någon som ville prya hos mig! Ingen mindre än moderedaktören Maria Wihlborg frågade om det gick bra att vara med mig en dag på jobbet. Som jag tidigare berättat håller vi på med internpryo här på Allas, så alla ska boka in minst en dag hos någon annan på redaktionen, för att få inblick och förståelse för vad den personen gör. Själv pryade jag hos Karola på läsarservice läs mer om det här.
För att Maria skulle slippa sitta och titta på mig när jag öppnar och besvarar mejl så valde vi en dag när vi skulle åka upp till Aller medias huvudkontor i Helsingborg.

Annons
Allerhuset i Helsingborg är rätt häftigt!

Allerhuset i Helsingborg är rätt häftigt!

Vi skulle ha en workshop tillsammans med chefen för prenumerationer Annette Melander Berg, och Kristina Karlsson, som vikarierar som Allas produktchef (på sin gamla tjänst) medan ordinarie chefen Jenny Bjälkefors är mammaledig. Fast denna dag var så viktig så Jenny kom med också. Diana Tegnér som är marknadsanalytiker med särskilt fokus på de trogna prenumeranterna, och från Allas redaktion då Maria, fackchefen Helena Ljunggren och redaktionskoordinatorn Johanna Svan, som bloggar härintill. Alla hade vi samma mål: Hur vi får vi våra allra bästa kunder, dvs de trogna prenumeranterna, att förstå att vi uppskattar dem? Vi vill liksom få fram att kärleken är besvarad.

Maria i Bruna rummet, mycket koncentrerad på de trogna prenumeranternas bästa.

Maria i Bruna rummet, mycket koncentrerad på de trogna prenumeranternas bästa.

Dagen till ära fick vi vara i Bruna rummet, som ligger på åttonde våningen i Allerhuset. Rummet används bara vid speciella tillfällen och  är K-märkt kan man säga av företaget själv, som aldrig renoverar detta rum, bara kärleksfullt restaurerar det till samma skick som det var när huset byggdes på 70-talet. Det är en häftig retrokänsla att träda in i rummet där tiden stannat!

Jenny och Anette har så här roligt på jobbet.
Jenny och Annette har så här roligt på jobbet.

Vad vi kom fram till? Jo det kommer hända mycket spännande för våra trogna prenumeranter framöver.  Massor av speciella förmåner och fördelar. Mer avslöjar jag inte just nu. Håll utkik!
Du som är prenumerant, har du själv någon bra idé på hur du vill bli VIP-behandlad?
Hör av dig till mig på [email protected] eller  skriv i kommentaren här nedan!

Senaste kommentarer

  • Birgitta Lander: Hej! Angående plastpåsarna man lägger frukt och grönt i , som många tycker är omöjliga att öppna!...
  • Ulrika F Renberg: Hej Gunilla – jag undrar vart jag kan nå dig för en del frågor kring meniere? MVH Ulrika
  • Henrik: Hej Gunilla. Får man fråga ifall du fick Salovum att bita på dig igen efter att dess effekt uteblev? Hur pass...
  • GunillaHå: Hej Martin! Ja och även Renée Voltaire har en ask med rålakrits(finns bland annat på Coop och Ica) som är...
  • martin: det finns nu en svensk premiumlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa

Etiketter